Paella Valenciana | Ayto. de Almudaina
965 51 42 67 - Carrer de les Moreres, 9, 03827 Almudaina, Alacant almudaina@almudaina.es

Paella Valenciana

Ingredientes:

  • 400 gr. de conejo.
  • 400 gr. de pollo.
  • 250 gr. de judías verdes.
  • 150 gr. de tavella.
  • 150 gr. de garrofón.
  • 1 tomate maduro.
  • 500 gr. de arroz.
  • 8 cucharadas de aceite.
  • Una pizca de pimentón dulce.
  • Azafrán.
  • Sal.

Preparación:

En una paella al fuego, echamos el aceite y una vez caliente ponemos la carne troceada, la sofreímos bien y añadimos las judías verdes, el garrofón y la tavella. Seguimos con el sofrito unos ocho minutos y echamos el tomate rallado. Movemos un poco y agregamos el arroz, el pimentón, el azafrán y el agua. Al hervir, ajustamos de sal.

Paella Valenciana

 

Ingredients:

  • 400 gr. de conill.
  • 400 gr. de pollastre.
  • 250 gr. de mongetes verdes.
  • 150 gr. de tavella.
  • 150 gr. de garrofó.
  • 1 tomàquet madur.
  • 500 gr. d’arròs.
  • 8 cullerades d’oli.
  • Una mica de pebre vermell dolç.
  • Safrà.
  • Sal.

 

Preparació:

En una paella al foc, tirem l’oli i un cop calent posem la carn trossejada, la sofregim bé i afegim les mongetes tendres, el garrofó i la tavella. Seguim amb el sofregit uns vuit minuts i tirem el tomàquet ratllat. Movem una mica i afegim l’arròs, el pebre vermell, el safrà i l’aigua. En bullir, ajustem de sal.

 

Paella Valenciana

Ingredients:

  • 400 gr. Of rabbit
  • 400 gr. Of chicken
  • 250 gr. Of green beans.
  • 150 gr. Of table.
  • 150 gr. Of carob.
  • 1 ripe tomato.
  • 500 gr. Of rice
  • 8 tablespoons of oil.
  • A little sweet red pepper.
  • Saffron
  • Salt

 

Preparation:

In a pan on the heat, we throw the oil and once the meat is chopped, we season it well and add tender beans, garrofó and tavela. We continue with the sauce for about eight minutes and we throw the grated tomato. We move a bit and add rice, pepper, saffron and water. When boiling, adjust salt.